The Greatest Guide To verificare serie sasiu

Este foarte essential să știi cum a arătat vehiculul în trecut pentru a-i înțelege istoria și ca să afli despre daune sau puncte slabe.

Caracterele de la 12 la 17 de indica numarul de serie al vehiculului respectiv, un identificator unic in cadrul liniei de productie in treatment de obiecei sunt codificate toate dotarile din fabrica ale vehiculului respectiv. Dotarile complete din fabrica, le vei putea gasi pe raportul inspectorauto.ro.

Puteți gestiona modulele cookie prin modificarea setarilor browserului dvs. Continuand sa utilizați website-ul nostru fara a modifica setarile browserului dvs., sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor noastre. Puteți afla mai multe in politica de confidentialitate a web-site-ului nostru.

Dwelling » Verificare serie şasiu free of charge – o operațiune simplă ce te ajută să faci alegeri corecte

Fraudarea kilometrajului este un procedeu mai comun decât crezi. Nu doar că plătești prea mult pe vehicul dar poate te alegi și cu o factură imensă de reparații.

Obține un raport ca să eviți afacerile proaste, ca să vinzi mai fast, sau ca să afli dacă vehiculul tău este sigur de condus.

La pozitia eleven, avem site web fabrica in treatment a fost asamblata masina. In cazul nostru avem W treatment corespunde cu Wolfsburg Germania.

Verificarea unei mașini după seria de șasiu/numărul VIN - cum se experience? Puteți verifica un vehicul după seria de șasiu prin RAR sau folosind baza de date treatment conține miliarde de înregistrări a serviciului autoDNA. Cumpărați un raport Este posibil să verifici gratuit seria de șasiu/numărul VIN? Există baze de date publice de informații ale registrului car prin care puteți verifica gratuit o serie de șasiu. Cu toate acestea, în acest fel puteți primi doar informații de bază care ar putea să nu fie suficiente pentru a lua o decizie informată de a cumpăra o anumită mașină. Cumpărați un raport autoDNA

carVertical are acces la una dintre cele mai mari rețele de baze de date cu informații despre vehicule. Rețeaua conține nenumăamount puncte de day din toată lumea.

Numărul VIN este seria inscripţionata pe şasiu, însă aceasta este imprimata şi pe talonul car, pe cartea de identitate a maşinii şi în anumite puncte cheie ale caroseriei.

Din motive de siguranta, producatorii au decis inserarea seriei de sasiu in mai multe locuri cum ar fi: sub presul din partea pasagerului, pe stalpul din stanga, and so on.

Să știi câți proprietari a avut un vehicul te ajută să înțelegi dacă a fost vândut frecvent. Ar putea fi un indicator pentru probleme serioase.

daunele vehiculului diferențele ale kilometrajului vehiculul nu este eligibil vehiculul folosit anterior ca taxi daună totală

Ultimele caractere ale seriei de șasiu au rolul de a clarifica detalii specifice, legate de producția în sine a modelului tău. Acestea se grupează după cum urmează:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *